Sudski tumač & prevodilac za ruski jezik!

Pružamo uslugu usmenih i pismenih prevoda za ruski jezik.

Prevodimo sve vrste opštih, stručnih, poslovnih, promotivnih i književnih tekstova, kao i sve vrste dokumenata za koje je potrebna overa ovlašćenog sudskog tumača za ruski jezik. Na Vaš zahtev obezbeđujemo profesionalne prevodioce za potrebe usmenog prevođenja.

Naši prevodioci za ruski jezik su diplomirani filolozi i izvorni govornici ruskog jezika. Poseduju višegodišnje iskustvo u usmenom i pismenom prevođenju tekstova, iz najrazličitijih oblasti; ekonomije, finansija, bankarstva, marketinga, prava, medicine, turizma, mašinstva, građevinarstva i sl. U zavisnosti od zahtevnosti stručnih tekstova pružamo i usluge stručne redakture, koju rade stručnjaci iz određenog delokruga.

U našem timu su i lektori za ruski jezik, maternji govornici ruskog jezika koji se profesionalno bave lektorisanjem tekstova na ruskom jeziku.

Sve naše sudske tumače za ruski jezik je za sudske prevodioce postavilo Ministarstvo pravde i samim tim su ovlašćeni za prevođenje i overu prevoda svih dokumenata, ličnih, sudskih, finansijskih i pravnih. Overeni prevodi dokumenata predstavljaju službeni dokument i možete ih koristiti u zemlji i širom sveta. Sudski tumač za ruski jezik je poznavalac ruskog jezika na najvišem nivou i za tačnost prevoda garantuje svojim pečatom i potpisom. Svi overeni prevodi imaju pravnu snagu, zakonski su važeći i samo sa overenim prevodima možete ostvarivati prava kod nadležnih institucija.

Za potrebe konsekutivnog ili usmenog prevođenja angažujemo profesionalne prevodioce sa iskustvom od najmanje 100 sati usmenog prevođenja, koji najbolje poznaju oblast prevođenja i imaju sposobnost lepog i preciznog izražavanja. U slučaju da Vam je potrebna pratnja sudskog prevodioca na venčanju, pri overi ugovora ili na ročištu, organizovaćemo izlazak sudskog prevodioca na teren.

 

 

Nudimo:

PISMENE PREVODE

USMENE PREVODE

PREVODE NA DRUGE STRANE JEZIKE

Potrebni su Vam sudski tumači i prevodioci za drugi jezik?

Pogledajte sve naše usluge

Detaljnije >>